Dank voor jullie steun!

Dank aan Cera

In februari 2019 keurde Cera het project ‘De Sterrenkijker op digitale missie’ goed.

Hierin gaven we te kennen dat we onze leerlingen nog vaardiger willen maken in het gebruik van laptop, chromebook,…  Binnen onze school is computergebruik een hedendaagse tool om zelfstandig aan het werk te gaan.

Niemand kon toen voorspellen wat het belang zou zijn van deze digitale missie in ‘Coronatijden’… Als school waren we zeer tevreden dat onze leerlingen reeds beschikken over heel wat vaardigheden en dat daardoor  de communicatie met het thuisfront vlot verliep. 

Graag willen wij langs deze weg Cera bedanken voor de € 2000 financiële steun bij de aankoop van ICT-materiaal zoals chromebooks, laptops, koptelefoons,…

cera.png

Met zo’n 400.000 vennoten is Cera de grootste coöperatie van België. Cera brengt mensen, middelen en organisaties samen, bundelt krachten, neemt initiatieven en realiseert waardevolle projecten met een duidelijk doel: samen investeren in welvaart en welzijn.

Ook jij kunt deel uitmaken van Cera! Check www.cera.coop

Schoolfeest in ons kot!

In juni 2020 stonden we voor de uitdaging om een 'Coronaproof' schoolfeest te organiseren. Het werd dus 'Schoolfeest in je kot!'

Via deze weg wensen wij graag onze sponsors nogmaals te bedanken.

bttn_edited.png